Πάλεψαν, αλλά τελικά έχασαν στις λεπτομέρειες και θα λέγε κανείς στον... πόντο τα κορίτσια της Αναγέννησης στο παιχνίδι που έδωσαν στο κλειστό γυμναστήριο του Τυρνάβου με την αντίστοιχη τοπική ομάδα με 3-1 σετ...
Οι "κιτρινόμαυρες" δεν μπήκαν καλά στο μάτς χάνοντας το πρώτο σέτ με 25-16, αλλά γρήγορα ισορρόπησαν για να δώσουν μάχη στο δεύτερο το οποίο όμως το έχασαν πάλι στις λεπτομέρειες με 27-25.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με δύο σέτ, έκαναν μια συγκλονιστική προσπάθεια ν' ανατρέψουν την κατάσταση, κέρδισαν το τρίτο με 25-15 και τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση στο τέταρτο!
Εκεί δεν τα κατάφεραν καθώς ο Τύρναβος επικράτησε πάλι στους δύο πόντους, με 25-23!
Μπορεί να ήλθε η ήττα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και να εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για κατάκτηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η Αναγέννηση έχει κάνει και με το παραπάνω αισθητή την παρουσία της στην επιστροφή της ύστερα απο χρόνια στο φιλέ!
Τόσο με τα νέα κορίτσια που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, όσο και με τις έμπειρες παίκτριες που έδωσαν μεγάλη ώθηση φέτος.
Η ομάδα οργανώνεται σωστά κι αν συνεχιστεί η προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο θα έλθουν με μαθηματική ακρίβεια οι διακρίσεις.
Αλλωστε μέσα απο τους αγώνες σ' αυτό το επίπεδο αποκτούν πείρα και οι νέες παίκτριες που έχουν πάρα πολλές δυνατότητες.
Τα στιγμιότυπα είναι απο την "μάχη" της ομάδας μας στο κλειστό του Τυρνάβου...

Μπράβο σε όλες και όλους για την προσπάθεια...

Η ΣΥΝΘΕΣΗ (Μάκης Χατζής): Κούση, Γιαννάκη, Ρουμελιώτη, Καραϊ, Μέσι, Μιχαήλ (λ), Θωμοπούλου, Καντζά, Καλούτσα, Καραγιάννη.

Πηγή www.anagenisi-karditsas.gr

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com