Η αντίστροφη μέτρηση για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία ξεκίνησε για τον ΣΠΑΚ.
Σε τρεις εβδομάδας η ομάδα της Καρδίτσας ως πρωταθλήτρια του ΕΣΠΕΚΕΛ (6ου Όμιλου) θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μπαράζ του Βορείου Ομίλου διεκδικώντας την επιστροφή του στην Α2 και η προετοιμασία του αποκτά ολοένα και πιο έντονους ρυθμούς.

Τα μπαράζ θα διεξαχθούν το διάστημα 9-13 Μαΐου σε μέρος που δεν έχει οριστεί ακόμη και οι πέντε συμμετέχουσες πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΥΕ (ΑΓΣ Ιωαννίνων), ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης (ΑΕΝ Περάματος), ΕΣΠΕ Θράκης/Αν. Μακεδονίας (Έβρος Σουφλίου) και ΕΣΠΕ Μακεδονίας (ΣΦΚ Πιερκός) θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και στις πέντε αγωνιστικές αγωνίζονται όλοι με όλους, με τους «Τρικολόρε» να γνωρίζουν ότι τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας στη σεζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “karditsasportiva.gr” (εδώ)

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com