«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και υπερήφανη. Να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση στη χώρα και τους Έλληνες», τόνισε στην αρχή του χαιρετισμού στο 11ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι πρέπει να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση. Ευχαρίστησε προσωπικά τους πρώην προέδρους της ΝΔ για την προσφορά τους στη χώρα και το κόμμα ενώ έκανε άνοιγμα σε Γεννηματά - Θεοδωράκη.

Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία, ανανεώνεται και προχωρά μπροστά, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους πρώην προέδρους του κόμματος που είναι παρόντες στο συνέδριο.
Αναφερόμενος στον Κώστας Καραμανλή, είπε ότι έφερε τη ΝΔ στην εξουσία μετά από 11 χρόνια και σε δύσκολες στιγμές δεν δίστασε να πει σκληρές αλήθειες. Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι κράτησε την Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη και αν ολοκλήρωνε τη θητεία του η πατρίδα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι είναι ένας πραγματικός αγωνιστής ο οποίος απέδειξε ότι πάντα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης, ενότητας και αποφασιστικότητας», σημείωσε
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ανέφερε ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές νέες δουλειές για να πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των νέων δουλειών. Να δείξουμε σε όλους ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ο στόχος είπε, είναι εθνικός».Να διώξουμε, πρόσθεσε, τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολιτευση.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "tovima.gr" (εδώ)

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com