Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με μάλλον μέτρια συμμετοχή κύλησε η πρώτη ημέρα των Επιμελητηριακών εκλογών στην Καρδίτσα.
Αναλυτικά στο τμήμα Εμπορίου ψήφισαν 215, στο τμήμα Υπηρεσιών 224 και στο τμήμα Μεταποίησης 226 (δικαίωμα ψήφουν έχουν περίπου 2.500 μέλη). Από τις 8 το πρωί οπότε και άνοιξαν οι κάλπες βρέθηκαν στο χώρο του Επιμελητηρίου μέλη και οι επικεφαλής των συνδυασμών κορυφώνοντας έτσι τη μάχη του σταυρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιμελητηριακές εκλογές συνεχίζονται και αύριο μέχρι στις 8μ.μ.


Αργά το βράδυ αύριο αναμένεται να έχουμε και τα αποτελέσματα. Να θυμίσουμε ότι μέρος στις εκλογές λαμβάνουν τέσσερις συνδυασμοί με επικεφαλής τους κ.κ. Ζυγογιάννη, Κατσίκη, Λέμα και Ντενίση αντίστοιχα. Το σύστημα των εκλογών στο Επιμελητήριο είναι απλή αναλογική οπότε για να εκλεγεί ένας συνδυασμός αυτόνομος θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50% + 1 των ψήφων ή σε έδρες τις 11 από τις 21. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναζητηθούν συμμαχίες μεταξύ των συνδυασμών.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com