Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου καιαναμένουμε οι υπεύθυνοι ,άμεσα και επιτακτικά, να λάβουν μέτρα , που έπρεπε να έχουνληφθεί από ΧΘΕΣ.
Στην βορειοδυτική πλευρά του χωριού, δίπλα ακριβώς από το Γυμνάσιο (αυτό που οδήμος Καρδίτσας, με την ανοχή του τοπικού συμβουλίου, το έχει κάνει αποθήκη της Καρδίτσας), δίπλα ακριβώς από το Αθλητικό κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΡΕΤΣΟΣ", ΣΕΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

Κάποιοι (Ιδιώτες;;; ΔΗΜΟΣ;;;) καίνε χλωρά κλαδιά, τα κόπρανα των προβάτων, πλαστικά και όλα αυτά σιγοκαίνε από το πρωί έως το βράδυ!!! Εσχάτως δε ο χώρος έγινε και κοιτίδα υποδοχής των καρκινογόνων ΕΛΕΝΙΤ. Ο καπνός πνίγει το χωριό και οι κάτοικοι, οι πάμπολλοι αθλούμενοι, αναπνέουν διοξίνες, διοξείδιο του άνθρακα και άλλα "ευγενή" αέρια. Κύριε Δήμαρχε και κύριε πρόεδρε του Δ.Δ. δεν γνωρίζετε ότι τα καρκινογόνα ΕΛΕΝΙΤ πρέπει να θάβονται, σε μεγάλο βάθος και βέβαια μακριά από κατοικημένες περιοχές;;; Κε Δήμαρχε, κύριοι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι, κύριε πρόεδρε του Δ.Δ, δεν γνωρίζετε, ότι ο καπνός έχει ενοχοποιηθεί για καρκινογένεση, καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.
Υπεύθυνοι αρμόδιοι και ιδιαίτερα αιρετοί του χωριού και του Δήμου μας δεν αντιλαμβάνεσθε το οικολογικό έγκλημα και το αίσχος που γίνεται σε βάρος της υγείας των ανύποπτων κατοίκων του χωριού μας και τις τυχόν ποινικές ευθύνες που απορρέουν από την πλήρη αδιαφορία σας;;;
Η Καρδιτσομαγούλα ζει σε ένα περιβάλλον "φρανκεστάιν". Η Καρδιτσομαγούλαμε ευθύνη των διοικούντων αλλά εξαιτίας της ανευθυνότητάς τους, έγινε χώρος ΑΠΟΠΑΤΟΣ.Οι συνθήκες, δαγκώνουν, πληγώνουν και"σκοτώνουν".
Κύριοι διοικούντες, πάψτε να είστε "Γαία πυρίμειχθήτω". «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε». Εσείς μπορεί να καταντήσατε το χωριό μας "ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣΚΑΡΔΙΤΣΑΣ">, αλλά εμείς θα αγωνισθούμε για ένα καλύτερο αύριο και σας καλούμε πάραυτα να πάρετε τα μέτρα που πρέπει.
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΖΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ, ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ.
ΥΣΤΕΡ. Κύριε Αντιδήμαρχε καθαριότητας πόσο υπερήφανος αισθάνεστε για τοσυντελούμενο οικολογικό έγκλημα και πόσο υπερήφανος είστε για τον τίτλο που έχετεαλλά δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα;; Μια βόλτα στηνΚαρδιτσομαγούλα, αρκεί για να καταδείξει περίτρανα την ακρίβεια των γραφομένων μας, Μην αντιμετωπίζετε τους Καρδιτσομαγουλιώτες, για ακόμη μια φορά σας το τονίζουμε, ως πολίτες Β’ διαλογής.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κλικ εδώ

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΖΙΤΖΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΡΔΙ/ΛΑΣ

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com