Νεκρή βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα στην οικία της στο Αγναντερό Καρδίτσας 51χρονη γυναίκα. Η γυναίκα βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μέσα στα αίματα και πιθανότατα χτυπημένη θανάσιμα από μαχαίρι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο σύζυγος της 51χρονης ο οποίος και κρατείται στην Α.Δ. Καρδίτσας. 

 

Ο συλληφθείς ανακρίνεται για το περιστατικό. Αργότερα σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις από την Α.Δ. Καρδίτσας.

Νεότερη εξέλιξη:
Ο 54χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του ενώ περίμενε τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Το ΕΚΑΒ ενημέρωσαν συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού τα οποία είχαν πληροφορηθεί λίγο νωρίτερα τι ακριβώς συνέβη. Το έγκλημα αποδίδεται σε οικογενειακές διαφορές.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com