Ο πρ. Αντιδήμαρχος μίλησε στο Ράδιο Παλμός 104.2
Τι είπε για το Δήμαρχο αλλά και για τα προσωπικά πολιτικά του σχέδια

Του Γιώργου Μπανάτσα
«Για μένα έκλεισε ένα κύκλος στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δώδεκα χρόνια δημοτικός σύμβουλοςθεωρώ πως είναι υπεραρκετά. Δεν ξέρω τι άλλο θα είχα πλέον να προσφέρω αν έθετα εκ νέου υποψηφιότητα και εκλεγόμουν. Εξάλλου πιστεύω ότι τα δημόσια αξιώματα δεν πρέπει να κινούνται στη λογική της μονιμότητας». Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα ο Δημοτικός σύμβουλος και πρ. αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γεννάδιος. «Πίστευα και πιστεύω πως τις ιδέες σου θα πρέπει να τις υπηρετείς. Πολλές φορές χρειάζεται να συγκρουστείς ακόμη και με δικούς σου ανθρώπους. Θυμάμαι τι είχα ακούσει όταν υπερασπίστηκα το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ακόμη και από φίλους μου. Όμως δεν υπάρχει σύγχρονη πόλη χωρίς κάποιον έλεγχοστους χώρους στάθμευσης. Άραπίστευα το μέτρο ως σωστό και για αυτό το υπερασπίστηκα» είπε ο κ. Γεννάδιος. Ο κ. Γεννάδιος ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο και για τις σχέσεις του με τον κ.Αλεξάκο καθώς μετά την απόφαση του να αποχωρήσει ακούστηκε ότι πιθανά να έχει πικραθεί από τον Δήμαρχο. «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι αρμονικά με τον Δήμαρχο και μάλιστα με τίμησε κάνοντας με αναπληρωτή του για ένα διάστημα» είπε ο δημοτικός σύμβουλος. Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου για την δέσμευση που είχε αναλάβει ο κ. Αλεξάκος ότι δεν θα διεκδικήσει άλλη θητεία είπε ότι ο κ. Αλεξάκοςείχε πει στην ομάδα του ότι όλοι μαζί θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει ο ίδιος ή κάποιος άλλος ως επικεφαλής. «Ο Δήμαρχος εκτιμά ότι πρέπει να συνεχίσει για να ολοκληρώσει ένα προγραμματισμό έργου αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει και έχει εξασφαλίσει πιστώσεις για το Δήμο. Υπό την έννοια αυτή έχει λογική ότι συνεχίζει» απάντησε ο κ. Γεννάδιος. Τέλος ρωτήθηκε για τα προσωπικά πολιτικά του σχέδια. Όπως είπε είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφιος με τον περιφερειακό συνδυασμό του κ. Ν. Τσιλιμίγκα. Ωστόσο έθεσε την προϋπόθεση να μην κληθεί την τελευταία στιγμή από τον υποψήφιο περιφερειάρχη για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com